Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Finalitza la reurbanitzaciķ del carrer del Doctor Agell per convertir-lo en zona de vianants
També s'han transformat els trams més propers a aquesta via dels carrers de Cuba i Pere Grau

Carrer del doctor Agell.Aquest dimecres s’han acabat les obres de reurbanitzaciķ per crear una nova zona de vianants al centre del Masnou. Inclou el carrer del Doctor Josep Agell (tram comprčs entre l’N-II i el carrer dels Mestres Villā), el carrer de Cuba (entre l’edifici de la Baixada al Port i el carrer de Capitans Comellas) i el carrer de Pere Grau (entre els carrers del Doctor Agell i Capitans Comellas). L’āmbit reurbanitzat, a més de ser molt cčntric, conté equipaments culturals, com la Casa de Cultura i La Calāndria. El pressupost total de la inversiķ estā xifrat en 315.241,30 euros. Inclou la renovaciķ del clavegueram, que s’ha fet aprofitant la intervenciķ.

El principal objectiu d'aquesta actuaciķ ha estat crear una zona de vianants, restringint el trānsit de vehicles i fent-la accessible per a persones amb mobilitat reduīda. En aquest sentit, es dona prioritat als vianants amb una plataforma única i un paviment diferenciat. Aixō contribueix a renovar el paisatge urbā, juntament amb la instalˇlaciķ de nou enllumenat i mobiliari urbā. Els propers dies se n’acabaran els últims detalls, com la colˇlocaciķ de papereres.

A més de millorar l’estčtica, alguns dels nous elements, com les jardineres, impedeixen el pas de vehicles en alguns punts. I és que la creaciķ d’una zona de vianants requereix mesures de pacificaciķ del trānsit. Així, la circulaciķ de vehicles en els trams transformats queda restringida al veīnat i a serveis. Amb tot, ha quedat anulˇlada la sortida amb vehicle cap a l’N-II des del carrer del Doctor Agell. També s’hi han suprimit places d’aparcament de zona blava.

Tot plegat s’emmarca en un conjunt d’intervencions programades al nucli central del Masnou per fer-lo més atractiu, segur i accessible per a les persones, pacificant el trānsit i donant prioritat als vianants. De fet, aquestes actuacions donen compliment a compromisos presos per l’Equip de Govern al Pla d’actuaciķ municipal 2015-2019. Un altre projecte que s’estā duent a terme amb el mateix objectiu és la reurbanitzaciķ del tram central del carrer de Roger de Flor, on les obres continuen avanįant.

Informaciķ publicada el 31 de maig de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00