Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'Ajuntament presenta la plataforma Ofer.cat per promoure i dinamitzar digitalment el comerš del municipi

Presentaciˇ Ofer.cat regidoraAhir, dia 12 de febrer, al migdia, va tenir lloc la presentaciˇ de la plataforma Ofer.cat, al Centre d’Empreses Casa del MarquŔs. DesprÚs d’una primera trobada amb els comeršos per detectar si podien estar-hi interessats, l’Ajuntament del Masnou s’ha adherit a aquesta plataforma per poder oferir de manera gratu´ta a tota la seva xarxa comercial una eina que li permeti vendre en lÝnia. La sala es va omplir de gom a gom per conŔixer de primera mÓ el producte i poder fer preguntes i aclarir dubtes amb els representants de l’empresa.

La regidora de Promociˇ Econ˛mica, SÝlvia Folch, va obrir l’acte i va fer una petita introducciˇ sobre els avantatges de la plataforma. Folch va destacar que cada comerš pot decidir fins a on vol explotar l’eina, que ofereix un ventall de serveis: “El comerciant Ús qui decideix si l’eina permet al seu client fer una reserva en lÝnia o una compra.” TambÚ va explicar que “ens ha de servir per fer-nos visibles. Al Masnou hi ha de tot i ens ho hem de creure”, va afegir. Tot seguit, va donar la paraula a Ramon Girˇn i LluÝs Martorell, que van fer una explicaciˇ tŔcnica del projecte. Van dir que: es tracta d’una plataforma en quŔ les ofertes es poden crear en pocs minuts des del m˛bil, l’ordinador o la tauleta i compartir-les a les xarxes socials. Clients, contactes del m˛bil, seguidors del comerš a les xarxes i fins i tot els usuaris de l'app rebran les ofertes i podran posar-se en contacte o comprar productes i serveis en lÝnia. Com a valor afegit, aquesta eina tambÚ converteix suports grÓfics en punts de venda, entre d’altres funcionalitats. La presentaciˇ va finalitzar amb una demostraciˇ en directe del funcionament i com donar-s’hi d’alta.

P˙blic assistent a la presentaciˇ Ofer.catL’Ajuntament ha assumit el cost d’adhesiˇ a Ofer.cat Social Commerce a fi que els comeršos, les empreses i els aut˛noms del Masnou s’adaptin de manera gratu´ta als nous hÓbits de compra (en lÝnia) dels seus clients. Tot i que Ofer.cat cobra entre un 5 i un 3% sobre cada unitat venuda en lÝnia, a diferŔncia de les grans plataformes, no obliga a arribar a aquest ˙ltim pas, sinˇ que el venedor pot optar per altres fˇrmules, com la reserva, que no tÚ cap cost addicional. A mÚs, l’empresa o aut˛nom que es doni d’alta disposarÓ de la creaciˇ d’un petit web, d'un sistema de posicionar-se a la xarxa i per proximitat, i fins i tot de la possibilitat d’emetre una factura en cas de venda.

A partir d’ara, l’Ajuntament durÓ a terme una campanya informativa per a tots els comeršos i aut˛noms que puguin estar-hi interessats, per tal que valorin si s'hi volen donar d’alta. TambÚ des de l’Ajuntament, s’oferirÓ formaciˇ als comeršos i aut˛noms perquŔ puguin explotar al mÓxim tot el potencial d'aquesta eina.

Per a mÚs informaciˇ, es pot contactar amb l’equip tŔcnic del Centre d’Empreses Casa del MarquŔs, trucant al telŔfon 93 557 17 73 o bÚ adrešant un correu electr˛nic a casadelmarques@elmasnou.cat.

Informaciˇ publicada el 13 de febrer de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00